Lediga tjänster

solrosenlogo

Förskolan Solrosen i Hol och Lenagården, söker förskollärare/barnskötare. Vi erbjuder en lekmiljö där man förenar nytta med nöje, lära genom att se, smaka, göra och leka. Mycket utevistelse för hälsa och friskvård, i en pedagogisk skolmiljö med skolträdgård och smådjur, samt närhet till skog och natur. Skapande lek och musik i lärandet med kristen profil.

  • Du får arbeta i en trivsam, kreativ miljö där vi sätter lärande och utveckling i fokus och där du har en roll som pedagogiskt ansvarig.
  • Vi ser att du som pedagog är tydlig och att du är väl förtrogen med läroplanen.
  • Du som söker skall ha förskolelärar- respektive barnskötarutbildning och erfarenhet av arbete i barngrupp samt av pedagogisk dokumentation.
  • Vi ser gärna dig som man som sökande.

Eftersom verksamheten vilar på kristen grund har all personal en personlig kristen tro med varierande hemvist i olika kyrkor och församlingar. Det är värdefullt att du delar den grundvärderingen. Du får arbeta i en härlig, naturnära miljö med kreativa människor.

Varaktighet: Tillsvidareanställning 60-80%

Lön: Fast månadslön. Kollektivavtal via KFO finns.

Övrigt om ansökan: Svara med CV och gärna referens från tidigare arbetsgivare eller kollega. Ansökan sänds via e-post till rektor Anette Limstrand, anette@floradekor.com
Om du har frågor om tjänsten, ring 0732 630001

Kompetens: Förskolelärar- respektive barnskötarutbildning och god erfarenhet av pedagogiskt arbete på förskola.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen att söka!

 

 

Spara

Spara